Jouw GGD weet wat er speelt.

Top site voor jouw 13+ kind

Als je kind de basisschool verlaat gaan de veranderingen in sneltreinvaart. Dat kan verwarrend zijn voor jou, maar ook voor je 13+ kind. Het platform Jouw GGD is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 13 en 23 jaar. Wijs je tiener er eens op!

Jouw GGD weet raad

Jouwggd.nl is een website waar jongeren tussen de 13 en 23 jaar terecht kunnen met vragen over hun lichamelijke en geestelijke gezondheid, relaties, seks, alcohol en drugs, gevoelens en mediagebruik. Eigenlijk over alles dus. Maar ook voor jou als ouder is het een hadnig naslagwerk. Wil je zelf meer weten over jongeren en hun leefwereld, of heeft je kind bepaalde vragen over zijn of haar ontwikkeling of (omgang met) de buitenwereld? Ook als ouder kun je hier dus betrouwbare informatie lezen en vragen stellen via chat of mail. Ook de jongerenchat is elke werkdag geopend tussen 14.00 – 22.00u en in het weekend van 18.00-20.00u. 

Ontdek meer over de leefwereld van je tiener

Ook kun je er nieuwe ontdekkingen doen. Zo staat er op de homepage van Jouw GGD direct een button met de naam ‘lachgas’. Dat je toch weer even denkt: ok, dat probleem is dus groter dan ik dacht. Kortom, de moeite waard dus om eens rond te kijken en je kind op te wijzen als je het gevoel hebt dat hij of zij ergens mee ronddoolt. Want de button ‘ben ik wel normaal?‘ duidt op goed inzicht in de leefwereld van pubers. Fijn toch?

Behoefte aan een stoomcursus pubers? Check onze top 10 tips pubers.

Volgend bericht