Podcasts

Op deze pagina vind je diverse podcasts met verschillende gasten. Aan de keukentafel zitten in ieder geval altijd interviewer Nicholaas Duin en Marjet Winsemius, directeur Stichting Voor Werkende Ouders én initiatiefnemer van dit platform: Wat Ouders Willen Weten

Gouden tips over ouderschap van minister van Gennip
Minister van Gennip geeft haar gouden tips over ouderschap, werk, gezin en zorg.
De eerste 1000 dagen en de preconceptiefase
De eerste 1.000 dagen zijn essentieel voor het verdere verloop van je leven, maar Eric stelt dat ook de periode daarvoor er echt toe doet. De 'pre conceptie' fase. Waarom? En wat kun je zelf doen? Daarover vertelt Eric Steegers.
Arne Popma – Mentale gezondheid
Aan de keukentafel met Arne Popma, afdelingshoofd Kinder- en Jeugdpsychiatrie van het Amsterdams Universitair Medisch Centrum (Amsterdam UMC) en bestuurslid van Mind Us. Arne geeft zijn 5 gouden tips over mentale gezondheid voor jezelf en voor je kind.
Mark Weghorst – Relativeren
Mark Weghorst is Changemaker bij Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ). Hij wil niet zomaar een kind redden, maar een hele generatie kinderen redden. In deze podcast deelt hij zijn vijf gouden tips. 
Carolien Gravesteijn – Ouderschap
Aan de keukentafel met Carolien Gravesteijn, lector Ouderschap aan de Hogeschool Leiden. Een open gesprek over ouderschap. En gouden tips die je niet mag missen.
Emma Lok – Ouderschap en Werk
Aan de keukentafel met Emma Lok, directeur bij Womeninc. Een open gesprek over ouderschap en werk. En gouden tips die je niet mag missen.
Tischa Neve – Opvoeden
Aan de keukentafel met Tischa Neve, kinderpsycholoog, opvoedkundige, schrijver en eigenaar van Groot & Klein. Een open gesprek over opvoeden. En gouden tips die je niet mag missen.
Ragna Heidweiller – In voor en tegenspoed, alleen als jij de afwas doet
Aan de keukentafel met Ragna Heidweiler, schrijver van het boek 'In Voor en tegenspoed, maar alleen als jij de afwas doet' en coach/ eigenaar van Wishbone coaching. Een open gesprek over wie doet wat in huis. En gouden tips die je niet mag missen.
Stella de Swart -Armoede krijg je gratis
Aan de keukentafel met Stella de Swart, expert en schrijver van het boek 'Armoede krijg je gratis'. Een open gesprek over leven in armoede. En gouden tips die je niet mag missen.
Saskia Smith -Tis hier geen hotel
Aan de keukentafel met Saskia Smith, samen met Martine de Vente oprichter van het platform Tis hier geen hotel. Een open gesprek over ouderschap en pubers. En gouden tips die je niet mag missen.
Robin van Tilburg – Kickstart je vaderschap
Aan de keukentafel met Robin van Tilburg, schrijver van het boek Kickstart je vaderschap. Een open gesprek over betrokken vaderschap. En gouden tips die je niet mag missen.
Lobke Vlaming – Ouders & Onderwijs
Aan de keukentafel met Lobke Vlaming, directeur Ouders & Onderwijs. Een open gesprek over het 'pedagogisch partnerschap’ oftewel de samenwerking tussen ouders en de school en ouders en kinderopvang. En gouden tips die je niet mag missen.
Mariska van der Kogel – WIJ
Aan de keukentafel met Mariska van der Kogel, hoofdredacteur van WIJ magazine. Een open gesprek over zwanger zijn. En gouden tips die je niet mag missen.